04. veljača 2020.

Natjecanje varaždinskih kućanstava u razvrstavanju otpada

U skladu s motom projekta "NEMA VIŠE KANTICE ZA SVE" na području projekta provodimo natjecanje kućanstava u razvrstavanju otpada. Kućanstva koja su u drugoj polovici 2019. godine proizvela najmanje miješanog komunalnog otpada i time najviše doprinijela uspješnom razvrstavanju otpada, za nagradu će dobiti poklon u obliku kišobrana s logotipom projekta PROMO, a obavijest o načinu preuzimanja nagrade bit će dostavljena uz mjesečni račun za odvoz otpada za siječanj 2020. godine.

Za sudjelovanje u natjecanju nije potrebna prijava. Na temelju službenih podataka o količini predanog otpada nagradu će dobiti najboljih 2.500 kućanstava u obiteljskim kućama i najboljih 2.500 kućanstava u višestambenim zgradama na području grada Varaždina. Dodatnu nagradu u obliku kišobrana dobit će i 150 apsolutno najboljih kućanstava koja su tijekom cijele 2019. godine predala najmanju količinu miješanog komunalnog otpada u odnosu na sva kućanstava koja su korisnici usluga odvoza otpada.

Osim na području grada Varaždina, nagrade u obliku kišobrana dobit će i najbolja kućanstva na preostalom području projekta PROMO i to kućanstva u općinama Mali Bukovec, Sveti Đurđ, Vidovec, Veliki Bukovec kao i u gradovima Varaždinske Toplice i Vodice. Više o tome OVDJE i OVDJE.