06. rujan 2013.

U ponedjeljak potpisivanje Ugovora o energetskoj obnovi gradskih vrtića

kozarceva

06.09.2013.-Završen je natječaj za obnovu 8 varaždinskih gradskih dječjih vrtića kojeg je, u sklopu Programa energetske obnove zgrada javnog sektora, proveo CEI, Centar za investicije u energetici.
Stručno je povjerenstvo najboljom ocijenilo ponudu varaždinske tvrtke Zagorje Tehnobeton, a u ponedjeljak, 9. rujna u 9 sati Ugovor o obnovi će potpisati varaždinski gradonačelnik Goran Habuš – u ime osnivača – i član Uprave Zagorje Tehnobetona Romano Perić – u ime izvođača radova.
Ugovor će se potpisati u dječjem vrtiću „Kozarčeva“ u Kozarčevoj 22, jednom od 8 objekata koji će se kompletno obnoviti nakon 20-ak godina.
Uz potpisnike Ugovora, o projektu će govoriti saborska zastupnica  i zamjenica varaždinskog gradonačelnika Natalija Martinčević, koja vodi ovaj projekt u Gradu Varaždinu, i Damir Vuletić, pomoćnik direktora APN-a (Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama) koja od 1. kolovoza ove godine vodi Program.
Inače, Varaždin je prvi grad u Hrvatskoj koji kreće u energetsku obnovu svojih javnih objekata prema Programu energetske obnove zgrada.