06. lipanj 2024. | Autor: dd

Okrugli stol o uključivanju mladih u donošenje odluka

U Centru za mlade P4 održan je okrugli stol o uključivanju mladih u donošenje odluka. Udruga SUMA provodi projekt YOUTH4SDG:  Mladi za održivi razvoj Podravine, financiranog sredstvima EU i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Predstavnici udruge posjetili su  Varaždin gdje su sa sudionicima Okruglog stola razgovarali o načinima uključivanja mladih u donošenje odluka na razini grada, mogućnostima za mlade i uključivanja Ciljeva održivog razvoja! U Ime Grada Varaždina sudjelovale su Klara Huzjak, vijećnica grada Varaždina i predsjednica Odbora za mlade Grada Varaždina , Danijela Vusić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina i  Mirna Kezele, viša upravna savjetnica za mlade i civilno društvo Grada Varaždina.

Predstavnice Grada Varaždina zahvalile su moderatoru Milošu Vladimiru i udruzi SUMA na posjeti, visokoj razini stručnosti i ljubaznosti. Okrugli stol je završio sa vrlo dobrim povratim informacijama mladih prema Gradu što će biti  implementirano u najkraćem roku u cilju što boljeg uključivanja mladih u procese odlučivanja.