25. studeni 2022. | Autor: dd

Zbor građana o rješavanju baliranog otpada u Brezju

U  ponedjeljak,  28. studenog 2022. s početkom u 18.00 sati u prostoru Društvenog doma, ul. M. Kolarića 23 bit će održan Zbog građana na koji se pozivaju svi zainteresirani građani iz cijelog grada Varaždina kako bi raspravljali o temi baliranog otpada u Brezju.

U pozivu se ističe: Na sjednici Gradskog vijeća koja je na rasporedu u srijedu 30. studenog jedna od tema je i prijedlog konačnog rješavanja baliranog otpada u Brezju koje se već 17 godina nalazi na području mjesnog odbora Biškupec. Kako bi se upoznali s činjenicama vezanim za tu nama životnu važnu temu za naše naselje i grad, Vijeće 7. mjesnog odbora „Biškupec“ poziva sve zainteresirane građane iz cijelog grada na Zbor građana kako bi svi zajedno raspravili o toj temi.

Pozivamo vas da dođete i iznesete svoje mišljenje u vezi prijedloga za trajno zbrinjavanje baliranog otpada u Brezju. Vaše mišljenje o istom proslijedit ćemo Gradonačelniku i svim vijećnicima Gradskog vijeća prije donošenja odluke na sjednici Vijeća Grada Varaždina.

 

Predsjednik Vijeća 7. MO "Biškupec" Juraj Rožić