12. lipanj 2018.

Završena rekonstrukcija Ulice Petra Zrinskog i Osječke ulice u Hrašćici

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok jučer je, zajedno sa svojim zamjenikom Zlatanom Avarom i nadležnim pročelnikom Robertom Krajcerom, obišao završene radove u Hrašćici, u Osječkoj ulici i Ulici Petra Zrinskog.

Vrijednost izvedenih radova u Hrašćici je 1,5 milijuna kuna koje je osigurao Grad Varaždin, a izvoditelj je bila tvrtka COLAS. Gradonačelnik je najavio i neke radove koji tek slijede u Hrašćici, ali i u ostatku Grada.

„U bliskoj suradnji s MO Hrašćica odlučili smo se za rekonstrukciju ove ulice budući da je to jedna od prometnijih ulica, u njoj žive stradalnici rata i nalazi se POS naselje pa je u kompletu išla i Osječka ulica. Dogodine ćemo, ponovno u suradnji s mjesnim odborom, urediti i Ulicu Matije Gupca u Hrašćici. Od ostalih radova čeka nas rekonstrukcija Gospodarske ulice, čim se završe radovi na nadvožnjaku, probijanje nekih ulica u Kučanu i Biškupcu, a nakon toga se ide u rekonstrukciju ulica preko kojih prolazi aglomeracija. U svakom slučaju, za ovu godinu planiramo urediti više prometnica nego je uređeno proteklih par godina“ istaknuo je gradonačelnik nakon obilaska.