18. lipanj 2018. | Autor: Valentina Vusić

ZAPOČEO PROGRAM „BIRD“

Danas je u prostorijama Mjesnog odbora  Jalkovec započeo sa realizacijom projekt BIRD – Besplatne Interaktivne Radionice za Djecu .

U  slijedeća četiri tjedna u prostorijama Mjesnih odbora  Jalkovec, Biškupec, Črnec Biškupečki i Poljana Biškupečka bit će organizirani kvalitetni programi, različite radionice za djecu sa ciljem što kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena pod ljetnim praznicima uz druženje,socijalizaciju te stručno vodstvo. Danas su zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica i zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar obišli organizatore  i polaznike uključene u ovaj projekt. Projekt je zamišljen za djecu školske dobi kojima završetkom nastave ostaje puno slobodnog vremena kojeg je potrebno iskoristiti na pravi način i u dobrom društvu.

Program traje 4 tjedna od 18. 6. do 15. 7. u vremenu od 10 do 13 sati, po 5 dana (od ponedjeljka do petka) prema rasporedu:

Jalkovec od 18. do 22. lipnja. ;  Biškupec od 25. do 29. lipnja. ; Črnec Biškupečki od 2. do 6. srpnja. ; Poljana Biškupečka od 9. do 13. srpnja.

Planirano je i završno zajedničko druženje u Poljani Biškupečkoj 14.srpnja kako bi igrama te zabavom obilježili kraj projekta.