27. prosinac 2021. | Autor: Maja Hrešć

Zamjenik gradonačelnika otvorio 10. Međunarodni memorijalni rukometni turnir Krešimir Petanjek

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u ponedjeljak je u varaždinskoj Areni otvorio 10. Međunarodni memorijalni rukometni turnir Krešimir Petanjek.

Međunarodni dvodnevni turnir dječaka mlađih uzrasnih kategorija održava se u Varaždinu već desetu godinu zaredom u organizaciji Udruge rukometnih veterana i pod pokroviteljstvom Grada Varaždina. Posvećen je Krešimiru Petanjeku, jednom od najvećih rukometnih entuzijasta zaslužnih za razvoj rukometa i sporta u Varaždinu i regiji.

Zamjenik gradonačelnika izrazio je dobrodošlicu svim natjecateljima. „U spomen na gospodina Petanjeka, koji je cijeli svoj život dao za rukomet, želim vam da također date sve od sebe kao što je to on činio te da na ovom turniru pokažete svoje sposobnosti. Želim vam puno dobrih utakmica ova dva dana i, ako možete, iskoristite priliku da malo uživate i u Adventu u našem gradu. Sretno svima!“ – rekao je zamjenik Miroslav Marković. 

Na turniru nastupaju dječaci godišta 2008. i mlađi te 2010. i mlađi. Ove je godine u svakoj kategoriji prijavljeno 16 momčadi, 14 iz Hrvatske i 1 iz Slovenije (Ormoža).