17. svibanj 2018. | Autor: Dražen Dretar

Voogle konferencija

Sudionicima treće Voogle konferencije, na početku njihovog rada u varaždinskom kazalištu u četvrtak se obratio i gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok.

Konferencija je okupila preko 200 sudionika iz 11 zemalja. 

Kako je zamišljeno važnost Voogle konferencije je da poduzetnici, studenti i akademsko osoblje budu okupljeni na jednom mjestu i razmjenjuju svoje ideje i dobpre primjere prakse.

Poduzetnici se ovdje međusobno druže i razmjenjuju znanja i iskustva. Studenti uče od njih i predstavljaju im se kao njihovi potencijalni zaposlenici. Akademsko osoblje upoznaje nove poduzetničke trendove i dobiva ideje kako da svoje programe prilagodi njima. U sklopu teme konferencije „Here we grow“ održat će se predavanja, panel diskusije, natjecanje za najbolju poduzetničku ideju i poslovni sastanci namijenjeni poduzetničkoj, startup i akademskoj zajednici.

 Ovogodišnje izdanje Voogle konferencije predstavlja uspješne priče „lokalnih heroja“ iz svijeta poduzetništva, prati „heroje u nastajanju“ koji s velikim potencijalom tek kreću u svoje poduzetničke priče i bavi se znanjima i vještinama potrebnim za realizaciju takvih priča.