06. rujan 2023. | Autor: dd

Više od 200 varaždinskih umirovljenika na izletu u Selcu

Dvjestotinjak varaždinskih umirovljenika provelo je u utorak, 5. rujna 2023. godine na lijepom izletu na moru u Selcu.

Besplatan izlet varaždinskim umirovljenicima organizirao je Grad Varaždin, a u jutro ih je pozdravio i ispratio na put zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković.  Prijevoz je organiziran sa četiri udobna autobusa, a ručak u hotelu Katarina. Na izlet su išli umirovljenici koji su se javili na javni poziv Grada Varaždina , a uvjet je bio prebivalište na području Grada Varaždina i mirovinska primanja umirovljenika do 531 eura za mjesec svibanj 2023.godine.

Uz dobro raspoloženje i varaždinske klipiče, izletnike je pratilo lijepo vrijeme, more je bilo ugodno za kupanje,  a lagani vjetrić učinio je dan još ljepšim! – prenijeli su svoje više nego pozitivne dojmove varaždinski umirovljenici po povratku kućama. Zahvalili su se Gradu Varaždinu na dobroj organizaciji i izrazili želju da se uskoro ponove slične izleti i druge aktivnosti koje pridonose povećanju kvalitete života građana u mirovini.

Drago mi je čuti kako su se naši umirovljenici dobro proveli na izletu u Selce. To mi govori da smo organizacijom izleta postigli  planirani cilj. Nastojat ćemo i nadalje organizirati slične sadržaje, to je najmanje što možemo učiniti za naše sugrađane u zlatnoj životnoj dobi. Nadam se njihovim prijedlozima i inicijativama ne samo za izlete već i druge sadržaje u gradu kojima možemo uljepšati i poboljšati njihove dane u mirovini. – prokomentirao je gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj informaciju o tome kako je protekao izlet varaždinskih umirovljenika na more.