03. lipanj 2024. | Autor: dd

Varaždinski umirovljenici pozvani na more – ide se u Mošćeničku Dragu

Grad Varaždin je objavio javni poziv za iskazivanje interesa za jednodnevni izlet na more s plaćenim ručkom  u  Mošćenićku Dragu 3. rujna 2024. godine za  umirovljenike uz financijsku pomoć Grada Varaždina.

Jednodnevni izlet je besplatan za umirovljenike, a pravo sudjelovanja imaju umirovljenici s mirovinskim primanjima do 800,00 EUR  za mjesec travanj 2024 i  koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina.

 

Zainteresirani umirovljenici pozivaju se podnijeti zahtjev kojem se treba priložiti kopija osobne iskaznice i odrezak od mirovine za mjesec travanj 2024. godine.

 

Javni poziv objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina na poveznici:

https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-jednodnevni-izlet-more-umirovljenike-11234/

Prijave za Javni poziv prijavitelji podnose od 3.  do 21. lipnja  2024. godine do 10,00 sati na jedan od dolje navedenih načina:

  • skenirano na e-mail: socijalna.skrb varazdin.hr
  • osobnim dolaskom u Odsjek za civilno društvo, Franjevački trg 5 – Palača Patačić  (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 7 do 15 sati, utorkom od 7 do 17 sati i petkom od 7 do 13 sati)

Upravni odjel za društvene djelatnosti će nakon završetka javnog poziva pismenim putem obavijestiti umirovljenike o ishodu istog i dati točne upute za izlet.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb , Franjevački trg 5 – Palača Patačić  ili na e-mail: [email protected].

 

Fotografija: TZ Mošćenićka Draga