09. listopad 2019. | Autor: Maja Hrešć

Varaždinski notar na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Ivan Čehok u srijedu je u Gradskoj vijećnici održao prijem za gradskog notara Krunoslava Čolu. Varaždinski notar je na nedavno održanoj dodjeli turističkih nagrada Hrvatske turističke zajednice proglašen turističkim animatorom godine osvojivši nagradu „Čovjek – ključ uspjeha“ u kategoriji „Ljudi u turizmu“. Prijemu je prisustvovala i direktorica Turističke zajednice grada Varaždina Jelena Toth.

Gradonačelnik je Krunoslavu Čoli čestitao na velikom priznanju i za osvojenu prestižnu titulu: „Drago mi je da već treću godinu zaredom nagradu osvajaju osobe koje su zaslužne za turističku ponudu i promociju Varaždina, osobito što je to gospodin Krunoslav Čolo. Sjećam se kad je postao gradski notar i kad sam mu potpisao prvu dozvolu. Stavili smo ga ispred Gradske vijećnice i tad se činilo da će djelovati kao popratna manifestacija u našem gradu, no on je to pretvorio u pravu instituciju. Varaždinski gradski notar je danas zaista turistička institucija. No, da su mu dali nagradu i za neku od ostalih uloga kojima obogaćuje turističku ponudu u našem gradu, za ulogu Djeda Mraza ili Svetog Nikole, opet bi zaslužio, jer stvarno je prisutan i na Špancirfestu i na Adventu i na Varaždinskim baroknim večerima, i tijekom godine na svim događanjima. To zapravo potvrđuje koliko je čovjek zaista najvažniji čimbenik u turizmu. Ovom prilikom mu u ime svih građana zahvaljujem.“ – rekao je gradonačelnik.

Krunoslav Čolo istaknuo je kako mu je osvojeno priznanje veliki poticaj za daljnji rad: „Sad se tek očekuje od mene da dam zadnje atome kreativnosti i snage da se varaždinski notar, a i ostale uloge koje obavljam tijekom godine, dignu na viši nivo. No, želim napomenuti da sam ne bih uspio u tome. Za promociju notara je uvelike zaslužna Turistička zajednica grada Varaždina, a tu je i podrška moje obitelji, jer bez obitelji to ne bi funkcioniralo, kao i prijatelja i poznanika od kojih sam uvijek dobio ohrabrenje i poticaj.“