14. svibanj 2022. | Autor: dd

Varaždinski Barokeri motosusretom oživjeli Aquacity

Na varaždinskom izletištu Aquacity uz jezero motičnjak, u subotu 14. svibnja 2022. godine i službeno je otvoren motosusret na kojem se očekuje oko 500 motorista iz cijele Hrvatske, Slovenije te Austrije i Njemačke. 

Organizator susreta, na kojem se već od petka okupljaju zaljubljenici motocikala,  je varaždinski klub Baroker koji se potrudio svojim prijateljima na motorima ponuditi mnoštvo zabave, osvježenja i popratnih događanja.

Saša Žganjer, predsjednik kluba Barokera zahvalio se na podršci svima koji su pomogli u organizaciji morosusreta: Potrudili smo se vratiti staru tradiciju motosusreta u Varaždinu poznatu po dobrim feštama i varaždinskim Barokerima. Vratili smo se na naš Aquacity, varaždinsko more. Prostor za održavanje ovakvih susreta je perfektan,  osigurali smo i kampiranje za one koji ostaju duže. Koncerti i organizacija su odlični i mislim da će ovo biti uspješan povratak tradicije motosusreta u Varaždinu. Zahvaljujem Gradu Varaždinu koji je prepoznao i podržao našu inicijativu te ostalim sponzorima koji su nam omogućili organizaciju susreta.

Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina na otvaranju motosusreta pozdravio je goste i dao podršku organizatorima: Drago mi je da su Barokeri uspjeli organizirati jedan ovakav susret  jer treba udahnuti život Aquacityu i jednom ovakvom prostoru. Nakon dvije pandemijske godine danas je Varaždin ponovo bio pun događanja. U centru je danas bilo puno toga, a poslijepodne i navečer će se preseliti na Aquacity gdje se očekuje puno motorista. To nije samo motosusret, to je reklama za Varaždin i cijeli ovaj kraj. Nadam se da će se ova tradicija nastaviti, da ćemo oživjeti Aquacity. Ovo je jedan od dobrih primjera kako se to može uspješno napraviti. Barokeri će u Gradu Varaždinu i nadalje imati dobrog partnera u organizaciji takvih susreta.

Kulminacija susreta očekuje se večeras oko 10 sati kada će pred stranim i domaćim „bajkerima“ nastupiti „Atomsko sklonište“, jedan od najpoželjnijih i najradije viđenih sastava koji znaju kako oduševiti publiku na motosusretima.