18. travanj 2013.

Varaždin međunarodnim investitorima na REXPO 2013. predstavio nekoliko projekata

rtinčević i oleg valjalo image martinčević i valjalo web

18.04.2013.-Grad Varaždin je 17. i 18. travnja sudjelovao na 2. međunarodnom poslovnom sajmu investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju „REXPO Zagreb 2013.“, koji se održavao u prostorijama Hypo Expo XI Business Centra u Zagrebu.
REXPO je međunarodni poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju na kojem se predstavljaju tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja u regiji: Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije. Sajam je namijenjen investitorima, developerima, izvođačima, projektantima, arhitektima, inženjerima, konzultantima, agentima, odvjetnicima, bankama, investicijskim fondovima, osiguravajućim društvima, zakupcima, hotelijerima i korisnicima komercijalnih prostora, predstavnicima ministarstava, gradova i županija, obrazovnim institucijama, stručnim udruženjima, medijima te svim ostalim sudionicima zainteresiranim za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.
Grad Varaždin se putem Poslovnih zona d.o.o. Varaždin na sajmu predstavio kroz mogućnosti ulaganja u industriju u poslovnim zonama Grada Varaždina i investicijske projekte u Varaždinu: Palaču Oršić, SRC Aquacity i Kino Dom o kojima je sa zainteresiranim investitorima, developerima i konzultantima razgovarala zamjenica gradonačelnika i saborska zastupnica Natalija Martinčević. O ovim je projektima razgovarala i sa zamjenikom ministra turizma i europarlamentarcem Olegom Valjalom.