13. siječanj 2022. | Autor: Maja Hrešć

Uspješna promocija varaždinskog adventa

Na službenom Facebook profilu portala Gradonacelnik.hr, Grad Varaždin je sudjelovao u natjecanju za najljepši advent u 2021. godini.

Manifestacija Advent u Varaždinu u, do samog kraja, neizvjesnoj utrci za najveći broj glasova (lajkova) ostvarila je izuzetan rezultat, 2. mjesto iza Osijeka. Više od 1,1 milijun ljudi u osam dana pregledalo je po desetak fotografija adventa iz 36 hrvatskih gradova, a Advent u Varaždinu uspio je skupiti 25.798 lajkova!

U jaku i kreativnu kampanju varaždinskog tima, Grada Varaždina, Turističke zajednice Grada Varaždina i suradnika u manifestaciji, priključili su se brojni Varaždinci i Varaždinke, ali i naše susjedne općine, gradovi i županije. Podrška Varaždinu stizala je iz cijele Hrvatske i inozemstva, od gostiju koji su imali prilike uživati u prelijepoj atmosferi koja ih je dočekala prilikom posjete našem adventu.

Medijsko natjecanje portala Gradonačelnik.hr izazvalo je veliki interes javnosti i Varaždinu osiguralo veliku promociju, ali i pokazalo veliko zajedništvo u kojem se ujedinio sjever Hrvatske. No, za ovakvo zajedništvo zaslužni su najprije odlični rezultati odlično osmišljene i organizirane manifestacije varaždinske Turističke zajednice koja je učinila da Varaždin u blagdansko vrijeme bude među najboljim zimskim destinacijama u Hrvatskoj. Ponosni smo na naš advent, na naše sugrađane te svima zahvaljujemo na velikoj podršci! Čestitamo Adventu u Osijeku na osvojenom 1. mjestu kao i svim ostalim općinama i gradovima koji su sudjelovali!