17. lipanj 2022. | Autor: Maja Hrešć

Uoči koncerta „The Queen Symphony“ prijem za predstavnike grada Ravensburga

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković nazočili su prijemu koji je održao župan Varaždinske županije Anđelko Stričak za predstavnike grada Ravensburga Kerstin Wippich iz gradske uprave te Haralda Hepnera, dirigenta i ravnatelja Glazbene škole Ravensburg.

Prijem u Županijskoj palači upriličen je uoči zajedničkog koncerta Glazbene škole Varaždin i Glazbene škole Ravensburg „The Queen Symphony“ koji će se održati u subotu, 18. lipnja 2022. godine s početkom u 20.30 sati na Trgu kralja Tomislava.

Gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj istaknuo je kako ova lijepa glazbena priča povezuje gradove prijatelje Varaždin i Ravensburg, ali i dvije ugledne glazbene škole. Naveo je kako će u subotu na središnjem gradskom trgu biti pravi spektakl u kojem će svi moći uživati.

Uz predstavnike Varaždinske županije, Grada Varaždina i Grada Ravensburga te predstavnike glazbenih škola, prijemu su nazočili predstavnici Koncertnog ureda te generalni konzul Republike Hrvatske u Švicarskoj Slobodan Mikac.