05. listopad 2012.

U nedjelju prvi špancir kućnih ljubimaca

spas

05.10.2012. - U nedjelju 07. listopada od 10 sati Udruga za zaštitu životinja Spas na glavnom gradskom trgu (Korzu) organizira u suradnji sa Gradom Varaždinom  1. varaždinski špancir kućnih ljubimaca povodom svjetskog Dana zaštite životinja (4.10.)  Ovo je projekt kojim će Udruga Spas ukazati na potrebu zaštite životinja i njihovih prava, te zahvalila svima onima koji podupiru rad Udruge ali i svima onima koji vole životinje i koji vole činiti dobro. Zahvalit ćemo na način da ćemo pozvati sve građane Varaždina, Varaždinske županije (ali i čitave RH) da dođu u nedjelju 7.10. prije podne u 10 sati u na varaždinsko Korzo (ispred gradske Vijećnice), da svi koji imaju ljubimce dođu i pokažu ih (svatko tko ima ljubimca jako je ponosan na njega i želi ga pokazati), da se družimo svi zajedno, da ostali sugrađani vide koliko je lijepo udomljavati životinje, koliku ljubav životinje mogu dati, da naši sugrađani vide tko sve ima ljubimca i da svi zajedno provedemo najveći projekt do sada vezan uz svjetski Dan zaštite životinja u našem gradu (a možda i u Hrvatskoj). Sa Korza simpatična povorka će se prošpancirati užom gradskom jezgrom.
Želja nam je da to bude jedno druženje puno pozitivnih emocija, da mediji pišu o nečem novom i lijepom u našem gradu, da možda ovim potezom privučemo nove turiste i posjetitelje, te da ovo postane možda nešto tradicionalno (kao što se nadamo i za ovogodišnji humanitarni koncert Opernih zvijezda za Spas na Špancirfestu). Smatramo da će ovo biti jedan reprezentativan događaj i za grad Varaždin i za Varaždinsku županiju.
Pozivamo Vas ovim putem da se priključite ovom prekrasnom projektu i da nastavimo sa izuzetno uspješnom suradnjom koju smo započeli puno prije, a nastavili sa humanitarnim opernim gala koncertom.

  Dakle, Udruga Spas poziva sve sugrađane, posjetitelje iz drugih krajeva lijepe naše da dođu, da dovedu svoje životinjske prijatelje, svoje ljubimce, da se druže međusobno i sa štićenicima Udruge. Također, biti će i štandovi na kojima će se prezentirati proizvođači/prodavači potrepština za kućne ljubimce (sa malenim poklončićima za sve sudionike), biti će sitnih slatkih poklončića za najmlađe te pozivamo i najmlađe da nam se pridruže i pomaze ta divna bića. Bit će tu naravno i još mnogo raznih iznenađenja.
Molimo Vas dođite svi na jedno druženje puno dobrih emocija na ovaj pravi mali spektakl drugačiji od svega dosad viđenoga, podržite naša nastojanja da svi zajedno pomognemo onima kojima je naša pomoć najpotrebnija i pritom se odlično zabavite!!!


Za više informacija molimo kontaktirajte:
Udruga za zaštitu životinja Spas Varaždin
Mob: 098/ 9224-004 Martin Dvorski, dopredsjednik udruge
E-mail: [email protected]