28. listopad 2021.

Svečano uručenje priznanja „PLAKETA ZLATNA KUNA“

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin i ove godine, kao i svake, uručila je priznanje „PLAKETA ZLATNA KUNA“  tvrtkama iz Varaždinske županije koje su po nizu kriterija u prethodnoj 2020. godini postigle najbolje rezultate.

Danas 28. listopada 2021. godine u prostorijama Županijske komore Varaždin održano je svečano uručenje „PLAKETA ZLATNA KUNA“.

Priznanje „PLAKETA ZLATNA KUNA“ za iznimne rezultate i doprinos u razvitku gospodarstva na području Županijske komore Varaždin za 2020. godinu za najuspješnije veliko trgovačko društvo dodijeljeno je „ WE - KR d.o.o. Lepoglava “. Za najuspješnije srednje trgovačko društvo  priznanje je dobio „ WAM PRODUCT d.o.o. Novi Marof“. Za najuspješnije malo trgovačko društvo priznanje je dobio „ ELEKTRO KRUNO d.o.o. Ivanec“ Za životno djelo priznanje je dobio gospodin Zdravko Marković, direktor tvrtke „DRVODJELAC d.o.o. iz Ivanca“ .

Posebno «PRIZNANJE» povodom godišnjice uspješnog poslovanja i doprinosa u razvitku gospodarstva Varaždinske županije dodijeljeno je slijedećim tvrtkama:

75 godina poslovanja - „IVANČICA d.d. Ivanec“

75 godina poslovanja - „DERMA d.d. Varaždin“

75 godina poslovanja - „POLJOPRIVREDNO PODUZEĆE IVANEC Ivanec “

65 godina poslovanja - „VIS Konfekcija d.d. Varaždin“

60 godina poslovanja - „VARKOM d.d. Varaždin “

60 godina poslovanja - „OPRUGA d.d. Varaždinske Toplice 2 “

60 godina poslovanja - „ZELENDVOR d.o.o. Zelendvor“

50 godina poslovanja - „JEDINSTVO LAMELE d.o.o. Ivanec “

50 godina poslovanja - „JEDINSTVO KARTONAŽA d.o.o. Ivanec “

 

Zamjeniku gradonačelnika Grada Varaždina Miroslavu Markoviću pripala je čast da u ime Grada Varaždina i u Gradonačelnikovo ime uruči priznanje najuspješnijem velikom trgovačkom društvu „WE- KR d. o. o. Lepoglava“. Zamjenik gradonačelnika tom je prigodom istaknuo kako su nagrađeni gospodarstvenici primjer svima kako se i u doba krize i pandemije mogu ostvariti izvrsni rezultati te kako će Grad Varaždin učiniti sve da pomogne gospodarstvenicima da savladaju sve izazove te time podići standard življenja svih građana. Čestitao je svim dobitnicima na priznanjima i poželio im puno uspjeha u daljnjem radu.