10. lipanj 2022. | Autor: dd

Svečano otvorena posovna zgrada tvrtke Emil Frey Digital u Varaždinu

Emil Frey Digital d.o.o.  informatička tvrtka koja posluje u sklopu Emil Frey Grupacije, svečano je otvorila u četvrtak, 10. lipnja 2002. svoju novu poslovnu zgradu u Gospodarskoj zoni Brezje na ulazu u Varaždin. 

. Na ovom uspjehu predstavnicima tvrtke, švicarskim investitorima,  čestitali su i izrazili dobrodošlicu dr.sc. Neven Bosilj, gradonačelnik Grada Varaždina i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković. Svečanosti je između ostalih uzvanika uveličao i Slobodan Mikac, generalni konzul Republike Hrvatske u Švicarskoj.

Tvrtka je od Grada Varaždina kupila 7,5 tisuća kvadratnih metara zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje. Zgrada ukupne površine 1680 metara kvadratnih modernog poslovnog prostora  je nZEB standarda energetskog razreda A, odnosno A+. Za grijanje i hlađenje zgrada atraktivne arhitekture će koristiti obnovljive izvore energije preko dizalice topline voda - voda.

Tvrtka se bavi razvojem digitalnih rješenja u autoindustriji koja se koriste diljem Europe u svim sferama poslovanja Emil Frey Grupacije. U ovom trenutku zapošljava preko 100 djelatnika sa daljnjom tendencijom rasta.