17. kolovoz 2012.

SUTRA U KINU GAJ: FASHION&ART KAO DIO PROJEKTA "CENTAR ŽIVI"

Centar živi image centar_zivi_color

17.08.2012. - Pod pokroviteljstvom Grada Varaždina u varaždinskom kinu „Gaj“ u subotu, 18. kolovoza u 20 sati održava se modni događaj Fashion & art kojeg priređuju varaždinska modna dizajnerica Ana Kraš i primijenjena umjetnica Suzana Bernat. Modele iz jesenske i ljetne modele Ane Kraš &Suzike nosit će mnoge poznate Varaždinke: glumice Hana Hegedušić i Ljiljana Bogojević, jedna od najboljih mladih svjetskih opernih pjevačica Jelena Štefanić, bivša manekenka Maja Maček, fitnes trenerica Tanja Ostović Šlehta te novinarke Jelena Blaži, Karmen Špiranec i Jelena Toth. U prvome dijelu nosit će se ljetna kolekcija modela Ane Kraš s aplikacijama slika Suzane Bernat, kao i Suzanini kišobrani i torbe s unikatnim aplikacijama, a nakon toga slijedi prezentacije Anine jesenske kolekcije.
Ana & Suzika u ovaj su projekt uključile i varaždinskog frizera Tomislava Matijašića, make up artisticu Mirelu Magdić Fotak,sound dizajnericu Kseniju Ladić i vizualne efekte tvrtke Vision, a svojim će se radovima predstaviti i VANIMA, koja je nedavno  kino „Gaj“ dobila na korištenje.Ovaj modno-vizualni događaj podržava i niz varaždinskih obrtnika i poduzetnika: restorani „Zlatne ruke“ i „Cimplet“, Žuja bar, Old city pub, studio za dizajn Colorama, kozmetički studio M style i fotokopiraonica Manuela.
Fashion&art dio je projekta „Centar živi“ Grada Varaždina, koji objedinjuje inicijative i akcije koje imaju za cilj vratiti goste i kupce u srce Varaždina, a sve u nastojanju da se vrati život u gradsko središte.