11. travanj 2012.

STIŽU NOVI PROČELNICI

11.04.2012. - Na natječaj kojeg je Grad Varaždin 16. ožujka raspisao za tri nova pročelnička mjesta – za Upravni odjel za financije i proračun, Upravni odjel za gospodarstvo, turizam i međunarodnu suradnju te Upravni odjel za komunalni sustav, urbanizam i zaštitu okoline – pristiglo je ukupno 11 molbi:  5 za financije i po tri za ostala dva mjesta. Iako su molbe predane u roku, povjerenstvo za provedbu natječaja je nakon pregleda dokumentacije utvrdilo da samo 3 molbe udovoljavaju uvjetima natječaja tj. da je dostavljena sva potrebna dokumentacija.
 

U petak, 7. travnja, provedeno je i testiranje, a na temelju izvješća povjerenstva gradonačelnik Habuš donio je  rješenja o imenovanju Jelene Zrinski Berger na mjesto pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam i međunarodnu suradnju, Vlade Vlašića na mjesto pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav, urbanizam i zaštitu okoline te Mirele Ivanković na mjesto pročelnice Upravnog odjela za financije i proračun. Bit će primljeni na probni rok od 3 mjeseca.

Inače, na natječaj su, osim iz Varaždina, stigle molbe i iz Bakra, Ivanić Grada, Trnovca, Turčina.                                    

Iako se o novim pročelničkim imenima već duže vrijeme špekuliralo u javnosti, činjenica je da kandidati koji nisu zadovoljili ili nisu imali potrebno radno iskustvo s dovoljnim brojem godina ( bilo je kandidata tek s godinu dvije radnog staža) ili nisu priložili svu traženu dokumentaciju ( primjerice potvrdu o nekažnjavanju i sl.)

Upravni odjel za gospodarstvo, turizam i međunarodnu suradnju novu pročelnicu dobiva već danas, dok će ostala dva pročelnika svoje Upravne odjele preuzeti od ponedjeljka, 16. travnja.