10. ožujak 2020. | Autor: ddretar

Stiglo pismo zahvale iz Wuhana

Nakon što je Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok poslao pismo podrške građanima Wuhana u KIni, s kojim je potpisan ugovor o partnerstvu 2015. godine, u Varaždin je stiglo pismo zahvale. 

Pismo je proslijeđeno gradonačelniku Zhou Xianwangu koji je odgovorio gradonačelniku Čehoku:

 

Uvaženi gradonačelniče Ivan Čehok,

nakon izbijanja virusa COVID-19 u Wuhanu, poslali ste nam pismo u kojem izražavate  zabrinutost zbog epidemije i utjehu građanima Wuhana. Duboko smo dirnuti i ojačani u uvjerenju u pobjedu u ovoj borbi protiv COVID-19. U ime Gradske narodne vlade Wuhana i milijuna građana Wuhana, želim izraziti našu iskrenu zahvalnost  Vama i prijateljima iz svih područja života u Varaždinu. Vaša ljubaznost prema građanima Wuhana uvijek će biti zapamćena.

Krećemo zajedno u pobjedu protiv COVID-19. Čvrsto vjerujemo da će pod snažnim vodstvom Središnjeg odbora Komunističke partije Kine s drugom Xi Jinping na čelu, sa složnim kineskim narodom i medicinskim radnicima boreći se hrabro i nesebično protiv epidemije, a s brigom i podrškom zajednica u zemlji i inozemstvu uključujući naše prijatelje u Varaždinu, stanovnici Wuhana sigurno postići punu pobjedu nad epidemijom!

Spreman sam raditi s Vama na produbljivanju prijateljske i uzajamno korisne suradnje između Wuhana i Varaždina. Hvala vam još jednom na brizi i podršci. Želimo vam dobro zdravlje i sreću!

 

Gradonačelnik

Narodne vlade Općine Wuhan

Zhou Xianwang

 27.  veljača 2020.