07. listopad 2013.

Raspisan natječaj za učeničke i studentske stipendije

studenti

07.10.2013.-Grad Varaždin raspisao je natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2013./2014. i to za studente koji se školuju na visokim učilištima, a nisu u radnom odnosu, studente koji se školuju na visokim učilištima za deficitarna zanimanja od bitnog značaja za gospodarski razvoj grada Varaždina, a nisu u radnom odnosu te za učenike koji se školuju na srednjim školama za deficitarna zanimanja od bitnog značaja za gospodarski razvoj grada Varaždina.
Obrazac Prijave može se preuzeti ovdje: http://www.varazdin.hr/natjecaji ili osobno na porti Upravnog odjela za društvene djelatnosti ( Kukuljevićeva 14). Dokumenti za natječaj dostavljaju se zaključno do 25. listopada 2013. godine na adresu: GRAD VARAŽDIN „ZA STIPENDIJU“ p.p. 177, 42001 VARAŽDIN. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 042/658-030 te na adresu: Upravni odjel za društvene djelatnosti, Kukuljevićeva 14.
Inače, Grad Varaždin je kao deficitarna zanimanja od bitnog značaja za gospodarski razvoj odredio ona s područja građevine, strojarstva, elektrotehnike, arhitekture, farmacije, medicine, psihologije. Traže se i profesori engleskog i njemačkog jezika, matematike i fizike, kao i zidari, tesari, armirači, zavarivači, dimnjačari, šivači tekstila i kože, obućari i krojači.