27. kolovoz 2013.

Raspisan Javni poziv za sport

sport

27.08.2013.-Zajednica športskih udruga Grada Varaždina raspisala je Javni poziv za predlaganje programa u području javnih potreba u varaždinskom sportu u 2014. godini na temelju kojeg će Grad Varaždin donijeti Program javnih potreba u sportu.
Sredstva su namijenjena za poticanje i promociju sporta kroz stipendiranje vrhunski kategoriziranih i perspektivnih sportaša te međunarodnu suradnju i razvojne sportske programe, provođenje programa tjelesne i zdravstvene kulture djece i mladeži, pojedinaca i ekipa gradskih osnovnih škola, provođenje programa treninga i natjecanja sportskih udruga, sportsko rekreacijske aktivnosti građana, sport osoba s invaliditetom i oštećena sluha, za održavanje sportskih objekata i financiranje cijena sata korištenja sportskih objekata, organizaciju međunarodnih, tradicionalnih i prigodnih priredbi te za funkcioniranje sustava sporta.
Pravo prijave imaju sve sportske udruge sa sjedištem u gradu Varaždinu, a da su pritom i članice Zajednice. Ponuda za provedbu Programa javnih potreba Grada Varaždina podnosi se u pisanoj formi, a obrazac i tekst natječaja možete pogledati ovdje: http://www.varazdin.hr/natjecaji

Sportske udruge članice Zajednice športskih udruga Grada Varaždina koje ne dostave prijedloge za financiranje sportskih programa u 2014. godini neće moći participirati ni u jednom segmentu Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2014.godinu.

Javni poziv otvoren je do 11. rujna.