13. lipanj 2012.

PRIJEM ZA NAJBOLJE UČENIKE

nagrađeni učenici image nagrade_grad

13.06.2012. - Državni prvaci iz varaždinskih osnovnih škola su: Julijan Martinčević ( programiranje robota), Josip Kelava ( informatika – logo ), Aleksandra Saša Božović (matematika), stolnoteniska ekipa I. osnovne škole ( Marko Vidaček, Luka Blažek i Fran Golob) te Martina Benković (Državno prvenstvo ŠSD za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju).
Druga mjesta na državnim natjecanjima osvojili su: stolnoteniska ekipa I. osnovne škole ( Mihaela Brodar, Gabrijela Bađun, Nika Premuž i Lana Premuž), te Drago Bušnja i Valentina Hrženjak (Državno prvenstvo ŠSD za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju).
Treći u državi bili su: Filip Kuzminski (programiranje robota), David Preložiček (programiranje robota), Iva Bušić ( hrvatski jezik), Petar Benjak (matematika), a nagradu je primila i Antonela Vugrinec za svoj literarni rad na Lidranu.
„U Varaždinu i Varaždinskoj županiji imate mogućnosti razvijati svoje potencijale , iskoristite svoje znanje i prenesite tu svoju sjajnu energiju i na svoje prijatelje. Na kom se god području razvijali, imat ćete našu podršku.“ – rekao je najboljim varaždinskim osnovnoškolcima Goran Habuš, varaždinski gradonačelnik, čestitavši i njihovim mentorima na dodatnom trudu koji su uložili u pripreme za natjecanja.
„Zahvaljujem u ime svih nagrađenih što ste nas se sjetili, ali i što ste se sjetili tako korisne nagrade. Članstvo u varaždinskoj knjižnici jako će nam dobro doći u našem daljnjem obrazovanju.“ – istaknuo je u ime nagrađenih državni prvak Julijan Martinčević.

Nagrađenim učenicima čestitao je i zamjenik varaždinskog gradonačelnika mr.sc. Vjeran Radelić.