17. rujan 2021.

Prijem maturanata

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj, predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina Zdravka Grđan i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnost Danijela Vusić održali su danas 17. rujna 2021. godine prijem za maturante s područja grada Varaždina koje je njihova škola nominirala kao one koji su u svojoj školi ostvarili ponajbolje rezultate državne mature 2021. godine.

Ukupno je nominirano 15 maturanata iz 7 srednjih škola. Područja na kojima su ostvareni rezultati su: hrvatski jezik, engleski jezik, njemački jezik, matematika, fizika, kemija, geografija i glazbena umjetnost

Gradonačelnik Neven Bosilj čestitao je maturantima na postignutom uspjehu u srednjoškolskom obrazovanju i iznimnim rezultatima na državnoj maturi te im poželio puno sreće u daljnjem obrazovanju kao i da se po povratku studija vrate u Varaždin. „Grad Varaždin i dalje će nastaviti stipendirati studente kao i studente deficitarnih zanimanja kako bi mladim ljudima olakšao njihov obrazovni put“ , istaknuo je gradonačelnik.