15. prosinac 2020. | Autor: Maja Hrešć

Priče Djeda Mraza

Uz pokroviteljstvo Grada Varaždina pokrenut je projekt „Priče Djeda Mraza“ kako bi se djeci i u ovo izazovno vrijeme, kad moramo paziti jedni na druge i održavati distancu, omogućio doživljaj Djeda Mraza, blagdansko ozračje i čarolija darivanja.

Božićni i novogodišnji blagdani radosno su doba godine za sve nas, a osobito za djecu. To je za njih vrijeme darivanja i obiteljskog druženja, ali i vrijeme susreta s Djedom Mrazom. U želji da doskočimo ovoj iznimnoj situaciji, kroz projekt „Priče Djeda Mraza” na web stranici www.pricedjedamraza.com našim najmlađima omogućit ćemo susret s Djedom Mrazom. Na web stranici „Priče Djeda Mraza“ sva će djeca moći gledati blagdanske video priče koje će im ispričati Djed Mraz (Krunoslav Čolo, animator godine 2019. po izboru HTZ), uživati u dječjim animacijama, Djedovim personaliziranim čestitkama, tu je i galerija za njihova pisma i crteže, a moći će dogovoriti i online razgovor s Djedom Mrazom.

Svakog tjedna objavljivat će se priče, Djed Mraz će pročitati nekoliko pisama i predstaviti najljepše dječje crteže. Djeca će moći Djedu Mrazu pisati pisma te ih poslati putem web stranice, ali i putem Rudolf Expressa – posebne blagdanske pošte Djeda Mraza čiji sandučić će biti postavljen na Korzu od četvrtka 17. prosinca 2020. godine.