11. travanj 2014.

Predstavljanje višemilijunskih natječaja namijenjenih udrugama i ustanovama

volonteri

11.04.2014.- Grad Varaždin, Zaklada Zamah i Program JAKO pozivaju sve zainteresirane  u srijedu, 16. travnja u 17 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Varaždinu,  Hallerova aleja 1, na predstavljanje natječaja iz programa Decentralizacije.
Potencijalnim prijaviteljima (uglavnom udrugama, ali i zainteresiranim ustanovama) predstavit će se Natječaj za sufinanciranje lokalnih volonterskih centara, vrijedan 1.000.000 kuna, Natječaj za prava djece i podršku obitelji, vrijedan 1.100.000 kuna, te „mali“ natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ kojim se financiraju manji projekti u lokalnim zajednicama.

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH uključena je u provedbu natječaja na osnovi potpisanog Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za područje Zagrebačke, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije te Grada Zagreba.

Upoznajte se s uvjetima i načinima prijave, prihvatljivim aktivnostima i partnerstvima, detaljima natječajne dokumentacije, najavljenim budućim natječajima i ostalim korisnim informacijama!

Natječajna dokumentacija dostupna je na internetskoj stranici www.zamah.hr.