02. srpanj 2024. | Autor: dd tzg

Poziv volonterima za rad na Špancirfestu

Organizacija najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj – Špancirfesta je zahtjevan posao, ali i odlična zabava. Tražimo entuzijastične i pouzdane mlade ljude koji su spremni doprinijeti organizaciji festivala svojim znanjem i energijom. Volonteri su važan kotačić male i složne organizacijske ekipe koja u Varaždin za kraj ljeta privuče više od 300 tisuća posjetitelja. 

Dobre organizacijske vještine, komunikativnost, sklonost timskom radu i motivacija da nadolazeći Špancirfest bude što uspješniji, vrline su koje tražimo od volontera. Nudimo vam dragocjeno iskustvo volontiranja koje pruža brojne prilike, druženje s odličnom ekipom, upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta i mogućnost da budete u središtu zbivanja najočekivanijeg varaždinskog događaja godine. Tražimo pratitelje za izvođače koji su dio uličnog i glazbenog programa, volontere za rad u Turističko informativnom centru Turističke zajednice grada Varaždina, te u press centru.
Ako mislite da svojim radom, osobnošću i vještinama možete pridonijeti organizaciji festivala, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje na ovogodišnjem Špancirfestu. Prijave se primaju do 1. kolovoza, a natječaj je objavljen na službenoj internetskoj stranici festivala www.spancirfest.com.