04. srpanj 2019. | Autor: Maja Hrešć

Poziv izvođačima radova za dostavu ponuda za izgradnju vrtića i opremanje dječjeg igrališta

Nakon rješavanja imovinsko-pravnih odnosa i provođenja svih postupaka, izrade glavnog projekta, ishođenja građevinske dozvole te uz dobivenu potporu Europske Unije u iznosu od 5,2 milijuna kuna, Donji Kućan će nakon 40 godina dobiti novi vrtić.

U tijeku je postupak javne nabave objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH dana 2. srpnja 2019. godine za izgradnju i opremanje objekta dječjeg vrtića u Kućanu Donjem. Po okončanju postupka javne nabave podnosi se drugi dio zahtjeva za potporu projekta nakon čije se obrade, u listopadu ove godine, planira potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava i početak izgradnje vrtića koja će trajati do srpnja 2020. godine. Vrtić bi trebao započeti s radom i dočekati prve mališane u rujnu 2020. godine. Ukupna procijenjena vrijednost nabave izgradnje i opremanja objekta dječjeg vrtića u Donjem Kućanu iznosi 5.194.000,00 kuna bez PDV-a.

Link na objavu:

https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=2949702

Također, provodi se postupak javne nabave objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH dana 21. lipnja 2019. godine za opremanje dječjeg igrališta u sklopu sportskih terena u Gornjem Kućanu. Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad, na temelju javnog natječaja, prihvatila je projektni prijedlog Grada Varaždina „Opremanje dječjeg igrališta u sklopu sportskih terena u Gornjem Kućanu“, te će sufinancirati navedeni projekt u iznosu od 220 000 kuna. Ostatak od vrijednosti projekta koji ukupno iznosi 300.000,00 kuna sufinancirat će se iz proračunskih sredstava Grada Varaždina.

Link na objavu:

https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=2923299

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok poziva izvođače radova da se odazovu na poziv i dostave svoje ponude u propisanom roku.