15. rujan 2020. | Autor: ddretar

Poziv na Akademiju za poduzetništvo

Pučko otvoreno učilište Varaždin objavilo je javni poziv za upis kandidata na Akademiju za poduzetništvo.

Riječ je o besplatnom programu za polaznike, namijenjenom varaždinskim poduzetnicima i obrtnicima koji žele steći poduzetnička znanja i vještine s naglaskom na transformaciju poduzeća i inovacije. Predavači su redom uspješni poduzetnici koji će u programu u trajanju 160 sati u 11 modula prenijeti svoja iskustva i znanja na deset polaznika.

Program financira Grad Varaždin, a rok za  prijavu putem interneta  je do 5. listopada 2020. u 24 sata. Svi odabrani kandidati pristupit će intervjuu.

Detalji programa objavljeni su na službenim stranicama učilišta: http://www.pouvarazdin.hr/azp-basic.html a prijave se podnose putem online obrasca objavljenog na linku:   http://www.pouvarazdin.hr/azp_poziv.html Bit će to već treća generacija polaznika Akademije za poduzetništvo u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i uz financiranje Grada Varaždina. Jedna je to od niza uspješnih mjera kojima Grad Varaždin nastoji unaprijediti varaždinsko poduzetništvo i obrtništvo te mu pomoći u prevladavanju trenutne ekonomske situacije.