06. veljača 2013.

Potpore za organizaciju varaždinskih događanja

špancirfest image ŠPANCIRFEST 2011 (2)

06.02.2013.-Kako bi se olakšala organizacija i razvoj kulturnih, zabavnih i ostalih događanja u gradu Varaždinu, Turistička je zajednica grada Varaždina objavila poziv za dodjelu potpora. Riječ je o bespovratnim sredstvima namijenjenim za troškove neposredne organizacije događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju dodatni turistički promet.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, ustanove i udruge.  Potrebna dokumentacija može se preuzeti na internetskim  stranicama Turističke zajednice grada Varaždina: http://www.tourism-varazdin.hr/

Rok za predaju dokumentacije je 20. veljače 2013. godine.

Na temelju pristiglih prijava komisija Turističke zajednica grada Varaždina će odabrati  događanja koja unapređuju i razvijaju turističku ponudu grada te stvaraju prepoznatljivu sliku Varaždina kao kulturnoturističkog središta Varaždinske županije. Poziv za kandidiranje događanja prilika je za usklađeno stvaranje dodane vrijednost varaždinskog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Varaždina.