03. kolovoz 2021.

Potpisani ugovori s tri nova investitora u Gospodarskoj zoni Brezje

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj danas, 3. kolovoza 2021. godine, u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina potpisao je ugovore s tri nova investitora u Gospodarskoj zoni Brezje.  Novi investitori su tvrtke SMART d. o. o. , IBO METAL d. o. o . i LG CLOUD j. d. o. o.

Pročelnik Upravnog odjela za upravljanje imovinom i gospodarstvo Grada Varaždina Tomislav Bogović naglasio je kako se u Gospodarskoj zoni u ovom trenutku nalazi ukupno deset investitora.

Gradonačelnik je istaknuo kako će Grad učiniti sve da Gospodarska zona ojača i zaživi koliko je to najviše moguće u postojećim uvjetima. „Dolazak novih investitora u Gospodarsku zonu Brezje pridonosi punjenju Proračuna Grada Varaždina čime se osiguravaju sredstva za dodatni razvoj Zone, nova radna mjesta  te stvaranju dodatne vrijednosti posebice dovođenjem proizvodnih djelatnosti u Zonu, kao što je metaloprerađivačka industrija. Za daljnje širenje Zone nužno je ukloniti bale, na čemu Grad intenzivno radi, a u postupku je i uređivanje servisne ceste“, zaključio je Gradonačelnik.