27. siječanj 2020. | Autor: ddretar

Pomoć Savate klubu Varaždin

Članovima Savate kluba Varaždin kojeg vodi Goran Borović - varaždinska legenda borilačkih sportova, boksa, kickboxa i savatea, gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok predao je u ponedjeljak na večer  na upotrebu aero bike. 

U prostorijama za trening na stadionu Sloboda koje uređuju sami članovi kluba, a ponajviše sam Goran Borović, aero bike poslužit će za treniranje aerobnog kapaciteta, snagu i izdržljivost muskulature sportaša koji se pripremaju za domaća i međunarodna natjecanja u tom atraktivnom borilačkom sportu. Riječ je o posebno dizajniranom trening biciklu Assault Air Bike čiju je upotrebu demonstrirao Borović, a isprobao i sam gradonačelnik.

Izuzetno cijenim entuzijazam sportaša koji i u skromnijim uvjetima s puno rada i treninga postižu vrhunske rezultate. Takvim trenerima i klubovima grad će i nadalje pomagati koliko je to moguće. Savate klub Varaždin i njihov trener Goran Borović lijepi su primjer takvog ponašanja i zato smo im pomogli  sufinancirali kupnju opreme za trening – rekao je gradonačelnik Čehok posjetivši članove Savate kluba Varaždin na njihovom treningu.