17. lipanj 2016. | Autor: [email protected]

Poduzetnički fond Grada Varaždina 2016. godine

predstavljanje Poduzetničkog fonda Grada Varaždina

Grad Varaždin treću godinu za redom raspisuje javni poziv za projekt „Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2016.“. Na taj način pomaže se obrtnicima i poduzetnicima kroz bespovratne financijske potpore u iznosu od 5 do 10 tisuća kuna za što je Grad osigurao 200 tisuća kuna.

U salonu Gradske vijećnice projekt su predstavili gradonačelnik Goran Habuš i Goranka Grgić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam i međunarodnu suradnju.

Riječ je o potporama za ishođenje dokumentacija obrta, uređenja poslovnih prostora, nabavku opreme, izradu web stranica i mnoge druge. Cilj poziva je poboljšati gospodarsko stanje, poticati poduzetništvo i obrtništvo, očuvati radna mjesta te stvoriti uvjete za redovno i normalno odvijanje gospodarskih aktivnosti. Zbog velikog broja obrtnika primatelji potpora iz prethodnih godina ne mogu se nadmetati na ovogodišnjem javnom pozivu. Prijave na javni poziv s propisanom dokumentacijom treba dostaviti zaključno sa 24. lipnjem do 15 sati na adresu Grad Varaždin, Trg kralja Tomislava 1, 42000 Varaždin s naznakom Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu financijskih potpora iz Projekta „Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2016.“ – NE OTVARATI.