04. lipanj 2020. | Autor: Maja Hrešć

Počinju besplatne ljetne BIRD radionice za djecu

Zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica u četvrtak je održala konferenciju za novinare na kojoj su najavljene BIRD radionice - Besplatne Interaktivne Radionice za Djecu. Konferenciji je prisustvovala i voditeljica radionica Lana Žiher. Inicijatorica projekta je gradska vijećnica Danijela Puškadija.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a projekt je osmišljen za djecu školske dobi s ciljem što kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena pod ljetnim praznicima, uz druženje pod stručnim vodstvom. Radionice ove godine traju dva mjeseca, započinju 8. lipnja i završavaju 31. srpnja, a održavat će se u mjesnim odborima Biškupec, Poljana Biškupečka, Črnec Biškupečki, Zbelava, Gojanec i Hrašćica.

„Drago mi je da ove godine ljetne radionice traju duže nego prethodnih godina i mislim da će to biti odlična prilika za djecu da se, nakon svih ovih nametnutih distanci, ponovno zbliže, igraju, da budu na otvorenom i da se zabavljaju nakon ove teške školske godine koja je uskoro iza njih. Prva radionica starta u ponedjeljak, 8. lipnja u Biškupcu. Vjerujem da će i ove godine odaziv biti odličan. Radionice su besplatne, a važno je napomenuti i da nisu ograničene samo na djecu iz mjesnog odbora u kojem se održavaju, već je ideja ta da se svi međusobno posjećuju iz drugih mjesnih odbora.“ – rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica.

Kontakt za prijavu djeteta ili dobivanje dodatnih informacija:

Lana Žiher - 091 945 8451