11. lipanj 2022. | Autor: dd

Petnaesti rođendan Udruge-savjetovališta „Uz tebe sam“

Varaždinska Udruga „Uz tebe sam“ prigodnim programom na Trgu kralja Tomislava u subotu, 11. lipnja 2022. godine proslavila je 15-tu godišnjicu rada.

Udruga uz tebe sam je jedna od onih udruga koje daju dodanu vrijednost svim naporima da se pomogne djeci s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. Zahvaljujem se volonterima udruge na predanom radu. Grad Varaždin pomaže udruzi logistički i financijski, pa smo ove godine podigli izdvajanje na 40 tisuća kuna. Jako je bitno da se u našem društvu ne zaborave ranjive skupine građana, a mi u Gradu varaždinu radimo maksimalno da se oni osjete ravnopravnima sa svima nama. Svako dijete je nama isto i treba mu pružiti maksimalnu pomoć.– istaknuo je zamjenik gradonačelnika Marković zaželjevši članovima udruge i nadaje uspješan rad.

Predsjednica udruge Marina Kereša u svom emotivnom obraćanju govorila je o mnogobrojnim aktivnostima, radionicama i izletima te predanom radu volontera te nesebičnoj  brizi za djecu s poteškoćama u razvoju i mladim osobama s invaliditetom.