19. ožujak 2015.

Otvoren Bauwelt u Supernovoj

Bauwelt rezanje

19.03.2015.  - Gradonačelnik Varaždina Goran Habuš i direktor Tomislav Leko zajedno su u četvrtak prigodnim govorima i presijecanjem vrpce otvorili prodajni centar Bauwelt u sklopu trgovačkog centra Supernova u Optujskoj ulici. Povodom otvorenja, Bauwelt je donirao robe u vrijednosti 15 tisuća kuna Savjetu mladih Grada Varaždina za uređenje Centra za mlade.
BauWelt je novo ime na hrvatskom tržištu centara s konceptom „uradi sam“. Prva je trgovina još prošle godine otvorena u Slavonskom Brodu, a centar u Varaždinu drugi je u nizu centara koje BauWelt planira otvoriti u hrvatskim gradovima, prije svega već sutra u Sisku, što će biti zaokruženo novim valom zapošljavanja. U trgovini BauWelt Varaždin raditi će 30 zaposlenika.
Ono po čemu se BauWelt razlikuje od ostalih sličnih centara jest činjenica da se nalazi u sklopu trgovačkog centra Supernova te tako osigurava mjesto za kupnju za sve članove obitelji štedeći time vrijeme kupovine. Jednaki koncept BauWelt će slijediti i u svim ostalim centrima u Hrvatskoj gdje je također, kao i u Sisku i Slavonskom Brodu, odabrao trgovački centar Supernovu kao partnera.
Asortiman proizvoda je raznolik  - na prodajnoj površini od 5.000 kvadratnih metara u ponudi je preko 30.000 artikala za gradnju, dom i vrt.  Osnovnu ponudu čini  građevinski materijal, rasvjeta, keramika i oprema za kupaonice, aparati i alati za kuću i vrt, vrtne garniture te veliki i privlačni asortiman proizvoda za kućnu dekoraciju s povoljnim cijenama. Posebna se pažnja daje upravo konceptu „uradi sam“ osiguravajući kroz asortiman opremu i alate pomoću kojih krajnji kupci mogu s lakoćom obaviti sve poslove u vlastitom domu i vrtu.