19. lipanj 2020. | Autor: Maja Hrešć

Otvoren 6. Gospodarski sajam u Varaždinu

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok u petak je prisustvovao otvorenju 6. Gospodarskog sajma koji se od 19. do 21. lipnja 2020. godine održava na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Sajam je otvorio ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, a otvorenju su prisustvovali i saborski zastupnik Anđelko Stričak, župan Varaždinske županije Radimir Čačić te brojni načelnici iz susjednih općina u Varaždinskoj županiji.

„Ove godine je na Gospodarskom sajmu i više izlagača i još smo produžili trajanje za jedan dan. Grad Varaždin je glavni pokrovitelj, financijski, organizacijski i logistički pomaže i podupire ovaj sajam. Jako je važno reći da smo zato i radili Kapucinski trg, da može ugostiti ovakve velike sajamske priredbe. Činjenica da svake godine imamo sve više izlagača iz cijele sjeverne, ali i drugih dijelova Hrvatske svjedoči o tome da ovakav sajam ima smisla, pogotovo kad je povezan s gastro ponudom, glazbom, zabavnim sadržajima. Grad će i dalje podupirati i ovaj sajam i sve druge koji se budu održavali. Svim proizvođačima, obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, svima koji prodaju na ovakvom sajamskom tipu priredbe, spremni smo dati Kapucinski trg u bilo kojem trenutku.“ – rekao je gradonačelnik Ivan Čehok prilikom otvorenja.

Na 6. Gospodarskom sajmu predstavlja se više od stotinu izlagača s područja sjeverozapadne Hrvatske. Posjetitelje očekuju prigodna sajamska izložba i prodaja, degustacije, različite radionice, a moći će uživati i u gastronomskoj ponudi uz dnevni i večernji zabavno - glazbeni program. Ulaz je besplatan.