20. listopad 2017. | Autor: [email protected]

Otvoren 4. Gospodarski sajam

Pod pokroviteljstvom Grada Varaždina u sportskoj dvorani u Graberju u petak je otvoren 4. Gospodarski sajam u Varaždinu.

U ime Grada Varaždina izlagače i posjetitelje pozdravila je viša savjetnica Nada Bengeri naglasivši mjere koje grad poduzeima kako bi pomogao obrtnicima i poduzetnicima.

 

Ovogodišnji – četvrti po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 20. i 21. listopada u Sportskoj dvorani Graberje a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će cjelodnevni zabavno glazbeni program te  besplatan ulaz za posjetitelje..

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, GRAD LUDBREG, GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE, GRAD IVANEC, GRAD LEPOGLAVA, GRAD  PRELOG, GRAD OROSLAVJE, OPĆINA VIDOVEC, OPG-i,modni dizajneri,  udruge, domaće radinosti,  HUP, VOP i određene auto kuće  s područja Varaždinske županije.

 

GSV 2017 će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje. U subotu u 12.30. organiziramo Matchmaking za izlagače.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan, a uz zabavno glazbeni program, prodaju, degustacije i prezentacije izlagači i organizatori priređuju razna iznenađenja za posjetitelje.

Osim toga, prvi dan sajma u posebnom prostoru predviđenom za prezentacije, predavanja i panel rasprave bit će održan tri predavanja:

1.POTICAJI I BESPOVRATNA SREDSTVA IZ EU ZA PODUZETNIKE 

           - Kristina Androlić, dipl.oec.

2.GOSPODARSKI FORUM – ČETVRTA GODINA EU i 4.GSV 2017.

            IZVOZNA TRŽIŠTA I PRILIKE U EU I SVIJETU

            (činjenice, iskustva, sličnosti i razlike) - Zlatko Božić, dipl.oec.

3.DIGITALNI MARKETING  - Ivana Ipša (VOP)
Službeno otvorenje GSV-a 2017 predviđeno je za petak 20. Listopada u 12.00. sati. Na četvrtom Gospodarskom sajmu u Varaždinu u organizaciji marketinške agencije Tin – marketing d.o.o. predviđeno je predstavljanje raznih  izlagača u Sportskoj dvorani Graberje. Ispred sajamske dvorane u oba dana održavanja sajma biti će izloženi osobni automobili i oldtimeri.U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu 20. i 21. listopada nastupit će razna Kulturno umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo naša djeca –CTK Varaždin, Limene glazbe,  Klape i mnogi drugi.
Glavni pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin 2017. su Varaždinska županija i Grad Varaždin, a pokrovitelji Hrvatska gospodarska komora,HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije i Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin.
Organizator Gospodarskog sajma Varaždin 2017. je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina.
Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10:00 do 18:00 sati, a ulaz je besplatan!     
Tko će htjeti, moći će na samom ulazu u sajamsku dvoranu  ostaviti dobrovoljni prilog za Društvo invalida Grada Varaždina