20. lipanj 2012.

OD DANAS: BESPLATNO IZLAGANJE PONUDE U SREDIŠTU VARAŽDINA

centar varaždina image uska

20.06.2012. - Od danas, 20. lipnja, pa sve do sredine rujna, obrtnici i poduzetnici koji posluju u povijesnoj jezgri Varaždina -  tzv. Zoni I. - moći će najatraktivniji dio svoje ponude besplatno izložiti na stalcima, u vitrinama, košarama, zamrzivačima i sličnom. U osmišljavanju načina prezentacije Grad je svim zainteresiranim obrtnicima i poduzetnicima dao odriješene ruke, uz uvjet da imaju pravo na korištenje javne površine ispred svog poslovnog prostora u površini do 3m2 te uz očekivano poštivanje estetskih normi.
Pilot projekt trajat će do sredine rujna i tijekom njegova trajanja za postavljanje stalaka, vitrina, košara i sličnog izložbeno prostora nije potrebno tražiti nikakvu suglasnost nadležnih gradskih službi.

Osim što će središte Varaždina u iduća tri mjeseca biti šarenije i življe, svi oni koji  posluju u povijesnoj jezgri Varaždina, moći će procijeniti  je li takav oblik promoviranja proizvoda i usluga isplativ za njihovo poslovanje.
Naime, ovaj je pilot projekt dio mjera pomoći varaždinskim obrtnicima i poduzetnicima, a realiziran je na prijedlog i u suradnji s Udruženjem hrvatskih obrtnika Varaždin.