27. travanj 2018. | Autor: Dražen Dretar

Obnovljeni sportski objekti

Sportski centar Sloboda, Sportska dvorana Varaždin u Graberju, Nogometni stadion Varteks i Igralište Srednjoškolac u završnoj su fazi rekonstrukcije i obnove.

Završena je glavnina radova pa sportaši već sada imaju bolje uvjete za svoje aktivnosti. U petak je stadion Sloboda obišao gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok zajedno s svojim zamjenikom Zlatanom Avarom te Alenom Runcem, predsjednikom Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina. Gradonačelnik se s novinarima mogao uvjeriti u kvalitetu radova kojima je uređen ovaj sportski objekt u samom centru Varaždina. Gradonačelnik je tom prilikom izjavio: Stadion Slobode nije značajnije obnavljan proteklih tridesetak godina. Stalno sam isticao da onog trenutka kad napravimo dvoranu nam se ne smije dogoditi  da dalje ne razmišljamo o našim sportašima i sportskim igralištima u gradu. Ovime potvrđujemo naše opredjeljenje da jednako brinemo o svim športskim objektima i svim našim sportašima.

U obnovu četiri kapitalna sportska objekta uloženo je 2,5 milijuna kuna, a još samo preostaje da se završe radovi na vanjskom uređenju stadiona Sloboda.