01. listopad 2019.

Obnovljene varaždinske ulice

Na križanju Ulice Dobriše Cesarića i Ulice Miroslava Krleže u Varaždinu danas je održana konferencija na otvorenome o završenim radovima obnove varaždinskih ulica.

O radovima su govorili gradonačelnik Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatan Avar te pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša Roberto Krajcer.

„Naše pojačane aktivnosti se nastavljaju i kao što smo najavili početkom godine ovo je proračunski  najizdašnija godina do sad, upravo što se tiče komunalnih radova. Ulica D. Cesarića, koja godinama nije bila taknuta, kompletno je obnovljena. Napravljena je rekonstrukcija vodovodne mreže, izrađen novi kolnik i novi nogostup, a vrijednost radova je 873 tisuće kuna.“ – rekao je gradonačelnik i naglasio kako se radi i Krašova ulica te ulica B. Slukan, a u petom MO Ulica Ljudevita Filipeca i Ulica Đ. Kuhara.  

Gradonačelnik je najavio i radove u Hrašćici, a sve dok vrijeme posluži obavljat će se i manji zahvati na ulicama koje je potrebno izvršiti. Svi ovi radovi se u cijelosti financiraju iz Proračuna Grada Varaždina.