12. travanj 2019.

Obnovljena dvorana u vrtiću u Trakošćanskoj

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je sa svojim suradnicima sudjelovao na prigodonom otvorenju obnovljene dvorane vrtića u Trakošćanskoj. 

Obnovi dvorane pristupilo se kako bi se malim polaznicima Dječjeg vrtića „Varaždin“ – objekt Trakošćanska osigurao što bolji i kvalitetniji smještaj te provođenje sportskih aktivnosti. Grad Varaždin je za navedenu svrhu osigurao 70.000,00 kuna, a radovi na dvorani su obuhvaćali zamjenu poda, obnovu zidova i stavljene obloge te bojanje dvorane prikladnim bojama.

" U ove dvije godine obnovili smo sve gradske vrtiće, trenutno se radi Aleja, ide se u izgradnju novog vrtića u Kućanu Donjem te nam ostaje Koprivnička, odnosno odluka da li se ide u rušenje vrtića, izmještanje ili gradnja potpuno novog objekta. Važno je naglasiti da smisao ovih radova nije samo energetska obnova, odnosno vanjsko uređenje, već je smisao da se svi vrtići i iznutra obnove. Nakon toga sam potpuno uvjeren i siguran da će Grad Varaždin imati od predškolskih ustanova do fakulteta najbolje uređene i opremljene prostorije za obrazovne ustanove u Hrvatskoj“ - istaknuo je gradonačelnik.