04. rujan 2021. | Autor: Maja Hrešć

Obilježena 90. godišnjica osnivanja NK Sloboda

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković u petak je prisustvovao svečanoj sjednici NK Sloboda povodom obilježavanja 90. godišnjice osnivanja kluba.

Uz predsjednika NK Sloboda Ervina Jergana, tajnika Nedeljka Novaka, glavnog tajnika ŽNS Varaždin Ivana Novaka, sjednici je nazočio i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak.

Zamjenik se zahvalio i čestitao igračima i upravi kluba na velikoj obljetnici i očuvanju tradicije kroz 90 godina rada. Prisjetio se i svojih nogometnih početaka u NK Sloboda. Istaknuo je kako će Grad Varaždin i dalje biti partner i prijatelj klubu kako bi zajednički sportašima osigurali najbolje uvjete za trening. “Čestitam svima vama koji ste puno doprinijeli kvalitetnom radu kluba do sad, a vjerujem da će taj rad polučiti još i više uspješnih rezultata u budućnosti.” – rekao je zamjenik Miroslav Marković.

Ervin Jergan zahvalio je zamjeniku Markoviću i Gradu Varaždinu na velikoj podršci. Na kraju svečanosti dodijeljene su plakete dosadašnjim predsjednicima i svima koji su zaslužni za očuvanje i napredak kluba kroz 90 godina rada.