17. lipanj 2014.

Obilježen dan 3. mjesnog odbora

o1

17.06.2014- Varaždinski 3. mjesni odbor jučer je svečanom sjednicom obilježio svoj dan,a domaćin proslave – predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Dražen Vincek, istaknuo je kako je 3. MO tijekom ove godine nastavio s uređenjem prometnica,parkova i igrališta. Uređene su Kozarčeva i Filićeva,a trenutno se uređuje Aleja kralja Zvonimira. Vincek je istaknuo kako su otvoreni za sve prijedloge, ideje i pokude građana, jer mjesni odbor prvenstveno postoji i služi građanima u rješavanju njihovih problema.
Na svečanoj sjednici bili su i predsjednici drugih mjesnih odbora, gradski vijećnici, predsjednik Gradskog vijeća Josip Hehet i zamjenik gradonačelnika Vjeran Radelić koji je istaknuo dobru suradnju s mjesnim odborom.
Prigodnim programom  predstavila su se dva vrtića s područja 3. mjesnog odbora -  “Aleja” i “Kozarčeva” s više izvrsno uvježbanih plesnih i pjevačkih točaka.
Inače, varaždinski 3. mjesni odbor ima oko 4 500 stanovnika, a granice se protežu od Supilove, Zagrebačkom ulicom do željezničke pruge, Filićevom, Vidovskim trgom, Blažekovom  do Prešernove ulice.