03. siječanj 2020. | Autor: Maja Hrešć

Novogodišnji prijem novinara u Gradskoj vijećnici

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok sa svojim je zamjenicima Zlatanom Avarom i Sandrom Malenicom u Salonu Gradske vijećnice održao prvi novogodišnji prijem  za novinare i medijske djelatnike.

Pozivu su se odazvali mnogobrojni novinari, urednici,  fotoreporteri, snimatelji i predstavnici medijskih kuća koji su u protekloj godini pratili rad gradske uprave i Gradskog vijeća Grada Varaždina.

Gradonačelnik je ovom prilikom zahvalio svima okupljenima na podršci i suradnji u protekloj godini te izrazio nadu da se isto nastavi i u 2020. godini: „Puno smo radili prošle godine i u toj silini svih investicija i projekata bilo je teško ponekad i nama na vrijeme odgovoriti na sva vaša pitanja, kao i vama pratiti sve što se radi. No, mislim da smo u tome uspjeli. Mediji su nezaobilazni u demokraciji jer oni osim što obavješćuju javnost, svojim korektivom i svojim pitanjima mogu utjecati na pravodobno obavještavanje javnosti i formiranje javnog mijenja. Ove će godine biti jako puno projekata, još više nego prethodne kada smo imali rekordnu razinu investicija. Nadam se da će građani o svemu i dalje biti pravovremeno obaviješteni kako bi mogli interpretirati ono što radimo i projekte  koje provodimo bez dezinformacija ili takozvanih alternativnih činjenica, odnosno lažnih činjenica.“ – rekao je gradonačelnik.