02. siječanj 2014.

Novogodišnji obilazak i donacija bolnici

policija

01.01.2014.-Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš u društvu je predsjednika Gradskog vijeća Josipa Heheta  već tradicionalno prvoga dana nove godine obišao Opću bolnicu Varaždin, Policijsku upravu varaždinsku i Javnu vatrogasnu postrojbu.
Sanacijskom upravitelju Opće bolnice Dubravku Tršinskom gradonačelnik je uručio donaciju od 15 tisuća kuna, kojom će se kupiti pulsni oksimetar za mjerenje razine  kisika i Frenzlerove naočale za operatere na Odjelu uha, grla i nosa.
U novogodišnjoj noći na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se devet prometnih nesreća s troje lakše ozlijeđenih. Zabilježena su četiri nasilnička ponašanja u obitelji, no prema riječima načelnika Policijske uprave Darka Jurčeca, nije bilo kaznenih djela poput krađa ili razbojništava.
Mirno su u 2014. ušli i dežurni pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina. Zamjenik zapovjednika JVP Božidar Horvat  rekao je kako je 2013. godina, baš kao i godina prije, bila u okvirima prosjeka, sa šestotinjak izlazaka na teren godišnje.