27. ožujak 2018.

Novi ciklus besplatnih obrazovnih radionica Coca-Colina podrška mladima za 1000 mladih nezaposlenih osoba

Ovogodišnji ciklus Coca-Colinih radionica u sklopu višegodišnjega programa Coca-Colina podrška mladima započinje u Zagrebu, a radionice u Varaždinu planirane su za lipanj (13., 14. i 15.) i studeni (7., 8. i 9.) 2018.

Tijekom trodnevnih će radionica uz vrhunske predavače i mentore, mladi će imati priliku razvijati i usavršavati poslovne i životne vještine.

Prošle je godine 250 mladih bilo uključeno u radionice u četiri hrvatska grada, dok se ove godine radionice održavaju u ukupno 12 gradova diljem Hrvatske: Bjelovaru, Dubrovniku, Kninu, Osijeku, Puli, Rijeci, Slavonskome Brodu, Splitu, Varaždinu, Vukovaru, Zadru i Zagrebu.

Program Coca-Colina podrška mladima namijenjen je nezaposlenim mladim osobama u dobi od 18 do 30 godina koje su završile obrazovanje, a ne mogu pronaći posao te ne sudjeluju u drugim programima osposobljavanja. Ovim projektom želi se povećati zapošljivost mladih te pridonijeti rješavanju jednoga od najvećih društvenih problema današnjice – njihove visoke nezaposlenosti.

Uz sudjelovanje na predavanjima polaznicima će biti dostupna i mrežna obrazovna platforma putem koje će imati pristup dodatnim materijalima i literaturi. Na kraju trodnevnoga programa Coca-Cola HBC Hrvatska dodijelit će potvrdu o završenoj obuci svima koji su prisustvovali na 9 od 10 predavanja. Osim toga, životopisi sudionika ostat će u bazi partnera projekta – Grupe Selectio, vodeće grupacije na području upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj te će i tako mladima biti omogućeno bolje isticanje na tržištu rada i lakši pronalazak posla.

Svi zainteresirani mladi koji zadovoljavaju formalne kriterije još se mogu prijaviti za radionice putem mrežne stranice projekta https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/