06. ožujak 2015.

Najavljen "Poslovni uzlet grada Varaždina"

poslovniuzlet

6.3.2015 -  u Salonu Gradske vijećnice održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen „Poslovni uzlet grada Varaždina“, zajednički projekt Grada Varaždina, Varaždinske županije i Poslovnog dnevnika koji se održava u petak, 13. ožujka u Areni na Dravi.
Riječ je o besplatnim cjelodnevnim edukacijama za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-e koje se po prvi put održavaju u Varaždinu, a o značenju i detaljima projekta govorili su gradonačelnik Goran Habuš, župan Varaždinske županije Predrag Štromar i glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović. Gradonačelnik je istaknuo kako je ovo još jedna izvrsna prilika i putokaz svim poduzetnicima u našoj županiji da se kroz programe educiraju i usvoje nova znanja, te tako postanu još bolji i konkurentniji u svom poslovanju.
Ovom prigodom pozvao je poduzetnike da se u što većem broju odazovu i prijave.
Poslovni uzlet pokrenut je početkom prošle godine u kojoj je organizirano šest takvih uspješnih manifestacija s ciljem promocije malih i srednjih poduzeća i podizanjem kompetencija svih poduzetnika, naglasio je urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, koji se zahvalio Gradu Varaždinu i županiji na domaćinstvu. Nakon svečanog otvorenja u 9.30, radionice počinju u 11.30 i traju sve do 16.30 sati. Više informacija o programu,  rasporedu edukacija i prijave ovdje.