12. svibanj 2022. | Autor: Maja Hrešć

Najavljen 8. Gospodarski sajam u Varaždinu

Pročelnica Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Grada Varaždina Slađana Miočić u četvrtak je nazočila konferenciji za novinare povodom najave 8. Gospodarskog sajma u Varaždin 2022. koji će se održati 20. i 21. svibnja na Kapucinskom trgu.

Konferenciji su prisustvovali i predstavnik organizatora Tin marketing Nenad Kumrić te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Varaždinske županije Darko Majhen.  

„Gospodarski sajam važna je i bitna manifestacija za naš grad. Grad Varaždin glavni je pokrovitelj ovog sajma i podržava njegovo održavanje od samog početka te nas iznimno veseli da sajam ima svoj kontinuitet i da nije prekinut niti za vrijeme pandemije. Manifestacije poput ove važne su jer predstavljaju centralno mjesto susreta gospodarstvenika gdje se izmjenjuju iskustva, umrežuje i postavlja mogućnost plasiranja usluga i proizvoda, ali i mjesto gdje će se ponuditi različiti kulturni, glazbeni i sportski sadržaji za građane. Grad Varaždin nastavit će podržavati održavanje ovog sajma, a gradske stručne službe na usluzi su našim obrtnicima, poduzetnicima, kao i svim budućim investitorima.“ – rekla je pročelnica Slađana Miočić. Pozvala je građane da se u što većem broju odazovu zanimljivim sadržajima koji ih očekuju na Kapucinskom trgu i tako potpomognu održavanje manifestacije.  

8. Gospodarski sajam u Varaždinu održava se u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Varaždinske županije.

Na sajmu je predviđeno predstavljanje brojnih općina, gradova, županija, udruženja obrtnika, škola, turističkih zajednica, obrta, tvrtki i OPG-ova te raznih drugih izlagača. U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici nastupit će plesni klubovi, KUD-ovi, Društvo naša djeca, pjevači i brojni izvođači.

Ulaz na sajam je besplatan, a službeno otvorenje predviđeno je za petak, 20. svibnja u 12 sati.